Siis triplahylkysarja Friidalle .  Joka radalla joku kohta oli hankala, joka radalla eri asia tietenkin. Mutta paljon jo Friida osaakin ja irtoaa hienosti. Ohjaajallakin oli valoisat hetkensä, joten oikein hyvillä mielin kotiin ajettiin hylyistä huolimatta. 

Ekalla radalla oli pienoinen jännitysnäytelmä, kun Malkin Vuokko bortsu Briidan kanssa meni radalla ja yhtäkkiä Briidan perässä olikin sitä ennen mennyt keskikokoinen musta snautseri. Se teki monta estettä Briidan perässä, mutta vasta putkella Vuokko huomasi tilanteen ja tuomari keskeytti homman. Onneksi snautseri oli ihan hyväntahtoinen tyyppi, joten siinä suhteessa ei ollut vaaraa. Vuokko teki radan uudestaan kisan lopuksi - ja ansaitusti pari sai viimeisen nousunollansa - ja kisan voiton  Onnea!

Meidän radat ovat tässä:

Äsken käytiin vielä hallilla Saagan ja Friidan kanssa. Ja yllätys yllätys harjoiteltiin pikkutypyn kanssa keppejä ja ykkösradan kaltaista kepeille vientiä. Se osaa itsenäiset kepit ihan hyvin, mutta kun vauhti on kova, iskee vauhtisokeus eikä  keppejä hahmota niin hyvin. Kyllä se oppii.