Tänään siirryttiin punkkimyrkkyaikaan. Kaapista löytyi yksi käyttämätön punkkipanta. Sen sai Assi. Lisäksi löytyi useampi satsi Exspotia, joten niitä laitettiin Saagan ja Friidan niskaan ja hännän tyveen. Vielä jäi kesäkuulle yhdet myrkyt odottamaan. Jotkut seuramme jäsenet vannova valkosipulirouheen nimeen. Sanovat, että kun sitä sekoittaa koiran ruokaan, punkit pysyvät poissa. Pitää vissiin sitäkin  ainetta lähteä metsästämään ja yrittää sen avulla saada lisätehoa punkkien loitolla pitämiseen. Itsellekin on tarkoitus hakea punkkirokote. Onhan näillä nurkilla tavattu puutiaisen aiheuttamaa aivokuumetta ja olen nähnyt, miten kamalan rankka tauti se  voi olla.

Sitten mentiin kentälle rälläilemään.

Friida verrytteli ensin risun kanssa, mutta ei saanut ketään lähtemään mukaan juoksuun. Silloin kaivoin autosta narupallon.

Kun oikein houkuttelevasti narua heiluttaa, voi joku innostua, esim. Assi.

Ja kun emäntä houkutteli Saagan paikalle, johan alkoi äidillä ja tyttärellä hauska leikkituokio narupallon kanssa.

Kyllä heillä oli mukavaa!

Päätin tehdä Friidan kanssa keppejä, kentällä kun olin. Virittelin suorat kepit ja verkot, joista osan jätin pois. Kyllähän se jollain lailla sujui, mutta kun en ole enää noista verkoista innostunut, päätin ottaa kuusi keppiä ilman verkkoja, meni syteen tai saveen. Ja kas, Friida teki ne useita kertoja. Muutama ohiajokin tuli  ja vauhti oli hiljaisempi, koska tilanne oli taas Friidalle uusi, mutta monta onnistunutta suoritustakin tuli. Friida hakee aika kivasti ensimmäisen aukon. Huomasin myös, että target keppien päässä ei ole läheskään niin hyvä kuin narupallopalkka. Kuudella suoralla nyt jatketaan ja välillä yritetään kujilla vauhtia yllä.

Kentältä suunnattiin Suskun luo hakemaan Saagalle Eukanuban Excess Weight- ruokaa. Vaikka kuinka vähän ruokaa antaisi, Saagalle rasvakerros kertyy johtuen steriloinnin jälkimainingeista. Assille kävi leikkauksen jälkeen samalla lailla ja tuo painonhallintaruoka oli todella tehokas apu. Elsa ei lihonut steriloinnin jälkeen. Toivotaan, että nopeasti nähdään tuloksia.