Vaikka tänään olikin vapaa iltapäivä ja ilta, tuli puuhattua kaikenlaista. Lenkin jälkeen pesin pitkästä aikaa Saagan ja Assin. Sillä aikaa, kun ne kuivattelivat kylppärissä, ajelin luottohuoltamolleni talvirenkaiden vaihtoon. Kun koirat olivat melko kuivia, alkoi kampaus- ja föönausurakka. Assilla oli käsittämättömiä paakkuja korvien juurella, eikä se ollut yhtään haltioissaan, kun niitä selvitin. Samoin sen koipikarvat olivat tosi takkuiset. Saaga oli paljon helpompi tapaus.  Mutta nyt urakka on ohi ja talossa on -

- Elsa ja kaksi puhdasta koiraa, joista vaaleammalla on melkoinen snautseriturpa. Mutta trimmerillä en siihen koske, sillä ensi viikolla laitetaan tytöt Liettua-kuntoon, ja sen tekee paljon taitavampi trimmaaja kuin minä eli Eija-kasvattaja. Elsakin pääsee/joutuu paljuun ensi viikolla ja sen trimmailen minä itse.

Toivottavasti Saaga nyt ymmärtää aloittaa juoksunsa vasta  aikaisintaan viikonlopun jälkeen. Tänään sillä oli maha sekaisin, ja monesti ennen juoksua niin tapahtuu. Mutta josko se olisi vain viikonlopun siankorvaherkuttelun tuotosta. Pimpsa ei ole mitenkään erityisen pörhöllään vielä. Kaikkein kököin aika aloittaa olisi tämä viikko, sillä silloin Saagan osalta Liettua menisi ohi ja Norjan reissu olisi edessä. Sulhasmies muuten oli Maailmannäyttelyssä Juniori-Maailmanvoittaja-09. Saagan veli Rico sai samassa näytteyssä sertin. Saagan mummo ja Assin sisko Geisha oli rop-veteraani ja tuli siis Veteraani-Maailmanvoittajaksi, samoin kuin Amadeus- Elsan siskon poika, siis Assin serkku. Hmmm, tässä menee ihan sekaisin noiden sukulaisuussuhteiden kanssa. Saagan emäntä ei moisista titteleistä edes haaveile tämän miss Bisquit-Punanenän kanssa. Jätetään ne kauniimmille!