Viikko sitten oltiin helleiltana omalla kentällä oman seuran möllikisoissa Friidan kanssa. Vaikka hylky tulikin, radassa oli hyvää vauhtia ja korvat tallella. Vielä yhteistyömme on vaiheessa, mutta neitihän on vasta puolitoista vuotias, joten mikäs kiire tässä. Pikkukoiraksi huomaa, kun videossa näkyy, miten keppien sijaan pitää käydä tutkimassa numerolappua. Olisikohan syytä niitä treeneissä viritellä pitkin kenttää, että oppisi olemaan välittämättä.  Pitäisi myös muistaa ohjata tarkemmin, kun Friida ei vielä lue rataa itsenäisesti.

 

Tänään sitten oltiin saman kaupungin toisen seuran, Agi-Kotkien järjestämässä möllikisassa. Ihan yhtä kuuma kuin viimeksi, mutta ei se koirien menoa haitannut. Saaga oli hyvässä iskussa. Se tiputti riman, mutta muuten oli hyvin kuulolla. Kontaktille ei rontti jäänyt odottamaan. Mutta hyvä oli vauhti alusta lähtien ( mikä ei ole ollut itsestään selvyys aiemmissa kisoissa).

Tässä Saagan rata. 5 virhepistettä, 0,41 sekkaa yliaikaa  ja neljäs sija:

 

Friidan rata nauhoitettiin yhteen pötköön Johannan ja Ricon radan kanssa, joten sitä en laita tähän, ennenkuin saan MovieMakerin jonain päivänä toimimaan. Näet koneen nykyinen näytönohjain ei näköjään suvaitse avata kyseistä ohjelmaa. Pitänee siis asentaa tehokkaampi ohjain uudestaan, että saa videoitakin muokattua ja leikattua.  Friidallakin oli kyllä vauhtia, mutta se myös aika lailla sähläsi ja kerran säntäsi ihan eri suuntaan kuin mitä piti. Tiedä sitten, mitä se näki. Mutta vieras kenttä, vieraat tuoksut edelleenkin tuntuvat sen keskittymistä häiritsevän turhan paljon tässä vaiheessa. Hylky tuli, kun Friida syöksyi suoraan edessä olevaan pussiin sen sijaan, että olisi kääntynyt hypylle.  Jatkamme harjoittelemista. Ensi viikolla on oman seuran kisat omalla kentällä. Katsotaan, miten siellä sujuu.