Käytiin tänään pistoksilla. Elsa sai taas kuukaisittaisen nivellääkkeensä ja Friida sai elämänsä ensimmäisen rokotuksen. Ekaksi punnittiin pikkuneiti, joka painoi 8,2 kiloa. Olvikoira Jeppe, joka oli myös vastaanotolla, painoi hippasen (kiitos sanasta Kati!) enemmän eli 8,4 kiloa. Tosin me Friidan kanssa epäillään, että Susku painoi jalalla vaakaa. Friida oli reipas, kun tutkittiin purentaa (oli hieno), kuunneltiin sydäntä (oli hieno) ja annettiin pistos (ei edes huomannut). Jeppe protestoi hampaiden katsomista, mutta hieno oli purenta silläkin ja pallit ok. Kuukauden päästä mennään uudestaan tohtorille. Mikrosiru tutkittiin ja toimivaksi havaittiin.

Mentiin vähän hangille kirmaamaan ja sitten kotiin syömään. Jeppe-veli on kuulemma vähän huono syömään, mutta meidän Friida ei kupin sisällölle syljeksi vaan kun se näkee, että kuppeihin lastataan apetta, se voihkii, vinkuu ja pomppii tehdäkseen selväksi, että nälkä on. Silti se hienosti osaa istumassa odottaa, kunnes on katsekontakti vaadittu ja lupa saatu alkaa aterioida.

Syönnin jälkeen alkoi leikki.

 

 Kyllä oli taas hauskaa!

--------

Ryövärintytär löysi illalla tuolille jättämäni nahkarukkaset. Se otti toisen ja tuli jalkoihini natustamaan. Vaihdoin leluun. Hetken Friida leikki, poistui - ja palasi toisen rukkasen kanssa. Vaihtoin taas leluun ja laittoin rukkaset viereeni pöydälle. Kun selkäni käänsin, nappasi pöydältä toisen. Nahkarukkaset taitaa olla aika ihanat pentusen suuhun!

----------------------

Today we went to the vet to get vaccinations. Elsa got her monthly joint medicine and Friida got her first vaccination. She was very brave and didn´t notice anything. The vet listened Friida´s heart beats and everything was ok. Her bite was also very good. I weighed her and she is now 8,2 kg. A big girl.

After the vet visit we went home. And the playing started. Assi played with Friida too. And they had so much fun.

In the evening Friida found my leather gloves on the chair. She brought the first and then the other to me. I changed them to a toy and put the gloves on the table. She stole one there. The soft leather feels so good in her mouth.