Tänään hierottiin Assi ja Saaga. Assin selässä oli jumeja, mutta hyvin Saija pääsi syvällekin kaivamaan ja Assi nautti. Saagan edellisestä hieronnasta oli kaksi kuukautta ja nyt selässä oli enemmän avattavaa. Saaga yritti aina kiepsahtaa selälleen, kun tuli vähän kivuliaampi paikka. Vaan hyvin senkin kroppa saatiin auki. Loppuvenytyksissä se oli perinteisesti aivan spagettinauhaa ja venyi mainiosti molempiin suuntiin. Friida kärsi portin takana, kun ei päässyt lähemmäs hössöttämään.

Ennen hierontaa käytiin pitkästä aikaa koirapuistossa. Keli oli vallan mahtava ja Elsakin innostui spurttailemaan riemuissaan. Friida pomppi lumipallojen perässä ja Assi teki myös innostuneita juoksukierroksia. Saaga metsästi tikunpalasia, mutta kyllä sekin sitten spurttaili ihan kunnolla.

Illalla kävin toko-ryhmää vetämässä ja sen jälkeen menin Windylään ruokkimaan pennut, kun emäntänsä oli iltavuorossa. Pentuset ovat jo viisi viikkoisia. Taisin herättää ne, sillä alussa ne olivat todella unenpöpperöisiä, mutta kun ruokaa tuli paikalle, niin johan imurit alkoivat toimia. Kuvia vauvoista tässä:

Vapauden kaiho jo alkaa vaivata ja maailma verkon takana on todella kiinnostavan näköinen.

Ei me VIELÄ päästä täältä minnekään. Huokaus!

Ja kun ei pääse aitauksesta pois, niin sitten huomataan, että sielläkin voi leikkiä yhtä ja toista.

Voi vaikka metsästää siskotytön häntää.

Ja pojat painii.

Mut ollaan me hyviä kamujakin.

Sitten alkaakin jo selvästi väsyttää.

Sinne ne pentuset jäivät koisaamaan.