Tältä näytti se luvattu sateeton pakkaspäivä. Koko hela dagen on satanut lunta ja lunta ja lunta. Jo riittäisi! Onneksi löytyi kenttä, joka juuri oli aurattu ja tyttökoirat saivat juosta pallon perässä oikein olan takaa. Kyllä niillä oli hauskaa! Hyvä niin, sillä huomenna odottaa tylsä kotipäivä kolmea vanhinta, kun Friidan kanssa lähdetään Messariin aamulla kello kuusi. Onneksi ei tarvitse itse ajaa, sillä pääsen Paulin emännän kyydissä. Kiitos Jaana-kaima!

Tänään kävin taas nuuhkimassa Windyn pentusia, jotka kasvavat kohisten. Kaikki ovat kaksinkertaistaneet painonsa ja menevät mahdottoman tomerasti pentulaatikossa. Pikkupoika ja tyttö ovat osoittautuneet kaikkein tempperamentikkaimmiksi, kertoi Windyn emäntä. Otettiin vähän poseerauskuvia joulukorttia varten. Luulisi, että vasta syöneet väsyneet pennut makaisivat paikallaan kuin paketit, vaaan kissan viikset! Kun kolme on naama kameraan päin, ainakin yksi kääntää selkänsä. Tuli sentään se yksi kortiksi kelpaava otoskin otettua - ja runsaasti tuskanhikeä vuodatettua.

Tässä kuvia pentusista. On ne vauvat aina niin ihania. Tällä hetkellä ne ovat saman kokoisia, kuin Friida oli syntyessään.

Tässä rivissä koko jengi.

Vaan kun äiti astelee laatikkoon, jopa pentuset alkavat liikehtiä.

Pikkutyttö riuhtoo emon tissiä siihen malliin, ettei kateeksi käy.

Velipojat hoitelevat homman hillitymmin.

Kauluspoika vaeltelee ihan muualla.

Kauluspojan naama - ja kohta  jo alkoi hermostuttaa.

Emon jalan päällä on hyvä levätä syönnin jälkeen.

Niin kauluspojankin mielestä.

Leveäpiirtopika kierähti ympäri syönnin jälkeen.

'

Pikkupoika painontarkkailussa.

Sitten voidaankin taas nukkua pinossa. Krooh!

-------------

It´s been snowing all day. There is too much snow everywhere. Hope tomorrow it has stopped because I am going to the Winner - dog show to Helsinki with Friida. Luckily I don´t have to drive myself.

I went to see sheltie Windy´s puppies. They have grown a lot and are so cute as you can see from the photos.