Assi on pari päivää ollut pakkolevossa, kun se ei silloin tiistaina ollut ihan oma itsensä. Pari nappia kipulääkettä on tarjottu ja hihnalenkkiä vain. Ei siis ihme, että kun typykkä on nyt kunnossa, se on puhkua pullollaan. Kun emäntä sai vielä tartuttua trimmauskoneeseen, tuli Assista näin sorea tyttö:

Ja energiaa oli yllin kyllin.

Saagan ja Assin"tanssi" - ainakin yhtä jalkaa tuntuu askellus leikin tiimellyksessä sujuvan. Sitten ne vähän yhdessä kurmoottivat Friidaa, joka irvisteli niille näin:

Friida kävi tänään kuonotrimmissä, joten sen nenukka on tosi sileä ja söpö. Ja mitkä hampaat !  Taitaa olla tässä koirassa linssiluteen vikaa. Ainakin näyttäisi siltä, että kameralle pitää poseerata hurjassakin vauhdissa.

Kun juoksut oli juostu, autossa istuksi kolme sangen tyytyväistä otusta.

Kiva, että Assi on taas kunnossa ! 

----------

Assi was not herself in the beggining of this week. She didn´t want to play with the others. Perhaps she had some muscle jams or something like that. I gave her some pain killers and she had only short walks and then just rested at home. Now she is allright again as you can see from the photos. I have trimmed her coat and she looks so slim after that. Friidas nose was trimmed today too. She looks so pretty.