Viimeinen kuvasatsi on latauksessa Kuvaboxiin. Lähtevät jakoon reissukavereille. On tosi hidasta puuhaa. Olisi pitänyt huomattavasti enemmän karsia kuvia pois.

Huomenna lähtee Elsa taas hoitoon, riepu. Ei vaan, Ella hoitaa Elsaa hyvin ja Elsa huolehtii siitä, ettei neiti kohta 14 v nuku koko päivää. Kiitos vaan Käpylän joukoille etukäteen. Paluumatkalle saan auton kyytiin isovanhempieni vanhan pöydän ja joitain tuoleja. Sitten alkaakin vimmattu pakkaus Kokkolan reissua varten. Aika helteiseltä näyttää tulevan viikonlopun keli säätiedotuksen mukaan. Aurinkorasva on pakko muistaa pakata mukaan. Kaulani ei ole vielä toipunut Visbyn helteistäkään.

Treenattiin tänään vähän agilitya. Saaga intoutuu välillä tosi hyvään vauhtiin. Pidin rimoja kuudessakympissä, kun kakkosluokassa sitä korkeutta jo varmaan tarjotaan. Korkeus ei tuota Saagalle ongelmia - ja Assikin meni pikkuratoja hyvin. Sen olen jo etukäteen päättänyt, että jos kolmosluokan rimat ovat 65cm:n korkeudessa Kokkolassa, Assi ei silloin kisaa. Elsakin teki ratoja mediesteillä tosi hyvin vielä. Hienosti se lukee kropan ohjausta ja kääntyy tiukkojakin kurveja. Oli hyvät treenit.

Mikäli huomenna vain ehdin, taidan suunnata illalla möllikisoihin Saagan kanssa. Siis jos myös sää suosii.