Tämä on Salomao, ikää 7 kk. Vain 4 päivää nuorempi kuin Friida sisaruksineen. Eija-kasvattajalle tuli tällainen matkamuisto mukaan Portugalin näyttelyreissulta ja kävin sitä tänään kameran kanssa kurkkaamassa. Olipa reippaan ja täysipäisen oloinen lapsukainen. Salomao oli kotiutunut saman tien porukkaan. Kun vein sen ulos pissalle, se ei ollut moksiskaan liikenteestä, rakennustöiden melusta tai siitä, että minä, ihan vieras ihminen sitä kuljetin. Se kävi häntä pystyssä pissalla ja palasi tyytyväisenä sisälle liikkeeseen takaisin. Kevin, Assin veli, on ottanut sen leikkikumppanikseen heti paikalla, samoin Glamour. Lee oli katsonut, että voi ei, taas näitä kakaroita. Katsotaan, millainen poika siitä vielä kasvaakaan.

----

This is Salomao, Eija-breeder's souvenir from her Portugal trip. He is seven months old and a very nice boy.

------

Koirien kanssa lähdettiin lenkin jälkeen vielä rylläilemään kentälle ja Friida sai hiukan keppiharjoitusta.

Äidillä ja tyttärellä oli energiat kohdillaan. Eikä Elsan ja Assinkaan vauhdissa ollut mitään moittimista.

Saaga ja Friida pitivät omaa kivaa - ja Assi liittyi joukkoon.

Kumpi voitttikaan kepinvetokisan?

No Saaga. Tytär käy taputtamassa kannustavasti.  Keppien jälkeen tämä pari leikki pallolla - ja taas Assi tuli osille.

Prismasta löytynyt edullinen pallo on ollut oikea suksee.

Tässä ovat Agimetista ostetut kepit. Uusi pari on jo tilauksessa. Tänään mentiin keppejä tällaisessa kulmassa ja kun aukko on aika suoraan edessä, Friida hakee molemmat välit oikein hyvin ja vauhdikkaasti.

Kätevät ovat, sillä mahtuvat näppärästi autoonkin.

Huomenaamuna puoli 7 suuntaamme kulkumme kohti Mikkelin agilitykisoja. Saahan nähdä, millaista vauhtia Saagalla tällä kertaa on tarjolla.

--------

After seeing the new puppy dog, I went home and took my dogs to play. They had fun with sticks and ball. Elsa was in a fast mood too. After playing I trained some weawing with Friida.  She was quite good.  Early tomorrow morning we wil travel to Mikkeli where is three agility competitions. We'll see how much speed has Saaga got this time.