Kaikenlaisten  mutkikkuuksien jälkeen Eija-kasvattaja päätyi vaihtamaan Saagan sulhoa. Ja kas, sulho löytyi omasta suvusta. Siispä Saaga lähti tänään sekstailemaan Valkeakoskelle. Sulhanen on kutsumanimeltään Joonas (Tajmadoran Brinquedo), ikää neljä vuotta.  Morsian oli ollut anteliaalla päällä. Ensin oli kuulemma vähän leikitty, sitten esitetty vaikeasti tavoiteltavaa ja päästetty muutama kimeä kirkaisu, sitten taas leikitty. Kun pari otettiin hihnoihin, Saaga oli ottanut haara-asennon, kääntänyt häntänsä - eikä siinä Joonasta paljon tarvinnut houkutella. Koirat olivat olleet reilun varttitunnin kiinni toisissaan. Saaga jäi anoppilaan yöksi, ja huomenna on uusi kierros. Sitten neiti palaa kotiin odottamaan seuraamuksia.

Valkoinen portugeesi Elli on kuulemma pyöräyttänyt kuusi suloista pienokaista. Onnea Ellille, kasvattajalle ja Ellin omistajille!

--------------------------

Löytyipä kokoelmista Haminan näyttelystä pari vuotta sitten otettu kuva Joonaksesta. Se oli silloin parivuotias nuorukainen, mutta muistaakseni rop ja ryhmässäkin sijoittui. Siis tässä hän on, Saagan miäs.