Tervehdys Lappeenrannasta.

Käytiin Saagan kanssa kisaamassa kolme kisaa sateisessa säässä. Varmaan keli oli koiralle parempi kuin hirmuinen helle, mutta sortsit jalassa kirmaileva emäntä alkoi olla jo lopussa hiukan jäässä.

Tuomarina oli kaikilla radoilla Jan Vesalehto. Ensimmäinen rata (videoita pukkaan, kunhan alkuviikosta kotiin päästään) oli hyppyrata. Aika haasteellisia kuvioita. Keppikulma oli hankala, ja plörinäksihän se sisäänmeno meni. Muutenkin minun ohjaukseni tökki. Tuloksena hylky.

Toinen rata oli hyvä hylky. Saaga hyppäsi väärän esteen, kun en riittävän pontevasti sitä kääntänyt, mutta muuten rata oli mitä mainioin. Keppikulma oli taas haastava, ja siitä olisi kyllä vitonen tullut, ellei hylky olisi ollut alla. Saagalla on vielä opettelemista vauhdikkaissa kepeille menossa. Mutta kaiken kaikkiaan olen rataan oikein tyytyväinen hylystä huolimatta.

Kolmas rata meni aika hyvin. Kepeille meno monen hypyn vauhdin jälkeen onnistui, mutta Saaga pysähtyi ja piti aloittaa uudestaan. Yhden hypyn vienti meni pieleen ja kieltohan siitäkin tuli. Pientä hässäköintiä oli myös jossain kohtaa. Kaikista kielloista ja hässäköistä tuli kuusi sekkaa yliaikaa ja kymppi radalta.  Tulos kuitenkin.

Saaga jaksoi juosta hyvin jokaisen radan. Sen kanssa on tosi kiva kisata juuri sen takia. Se myös osaa irrota, mikä sekin on tärkeä asia.  Seuraavat agiliitokisat on vasta Kokkolassa. Eli nyt tauotellaan tätä lajia.

Käytiin eilen mökillä. Assi satutti jalkansa riekkuessaan ja alkoi nilkuttaa. Tänään jalka on onneksi ollut paljon parempi ja kun kisojen takia on koira saanut/joutunut lepäämään, uskon, että jalka on huomenna ok. Kipulääkkeitä ei ole tarvittu, sillä Assi on ihan itse osannut ottaa iisisti. Hyvä, että typy on kunnossa, sillä keskiviikkona pitäisi mennä tokokisaamaan ja torstaina on lähtö Visbyyn reissulle.