Onpa ollut jo jonkin aikaa talvista ja kylmää. Ja kaunista! Pakkanen on tällä viikolla merkinnyt sitä, ettei agilitytreenejä ole ollut Saagalla eikä Friidalla. No, olenpa saanut koottua seuramme lehden Anturaisen painokuntoon ja pois kynsistäni ennen muita joulukiireitä. Huh helpotus siitä!

Elsa ei juuri ole kenttäjuoksuista kiinnostunut, vaan mielellään suuntaa lenkin jälkeen sisätiloihin, kun muut pakataan autoon ja viedään juoksemaan. Välillä Elsakin on mukana, mutta kohta se jo nostelee koipiaan ja pyrkii auton lämpimään.

Nyt jo paleltaa. Vaikka Elsalla tässä kuvassa ei takkia olekaan, pääsääntöisesti se lenkillä kulkee loimi päällä - ja ihan mielellään. Ymmärtää vanha neiti mukavuuden päälle.

Vaan muita ei pakkanen haittaa. Eikun menoksi.

Kuvat on otettu aurinkoisena päivänä kolmen maissa, ja kuvista näkyy, miten sininen hämärä alkaa jo hiljalleen laskeutua. Kaamoksessa ollaan.

Käytiin Friidan kanssa sunnuntaina vähän juoksemassa poikienkin kanssa.

Tämä siamilaiskaksospari on yhdistelmä Jepson-Friida.

Friida esittelee hammaskalustoaan.

Kivaa oli.

Tämän hetkinen pop meidän tyypeillä on lumen syönnin lisäksi keppien popsiminen. Puista on tippunut irtorisuja, joita lenkilläkin hamutaan suuhun koko ajan, vaikka rähisen ja huudan : IRTI! Silloin tippuu risu - ja kohta on kidassa uusi. Laatikkotehtaan kentällä kun Assi ja Friida juoksentelevat, Saaga popsii risuja. Ja nieleekin niitä hyvän määrän. Minä olin jo tässä aivan varma, että sillä on jokin PUUtostauti, vaan kovin moni muukin valaisi omien koiriensa olevan samanlaisia.  Kummallinen juttu!

Huomenna alkaa joulukuu! Olkaahan lapset kiltisti!

---------------

It´s been very cold in Finland for a few weeks and some snow is on the ground. Elsa doesn´t like long walks in the cold weather, but the others don´t mind the cold temperature at all. They have fun.