Tänään mentiin Friidan kanssa bjuutiparloriin kuivatukseen ja trimmaukseen - hirveästä kelistä huolimatta. Pesu oli tehty jo kotona. Hienossa Hurtan punaisessa talvitakissa kelpasi autoon kiivetä.  Paikalla oli monta Saagan pentua.

Pauli-veli  ja Friida odottelevat vuoroaan kuivaukseen. Paulipojalla oli aika muhkea parta.

Fanny-sisko oli jo laitettu valmiiksi ja piti kamalaa meteliä, kun oli pakko olla portin takana.

Jepson oli jo trimmattukin. Aika somat saparot velipojalla.

Portugalinpoika Salomao oli myös kuivauksen jälkeen joutunut portin taakse. Se osasi kuitenkin odottaa oikein sivistyneesti.

Sitten poseerattiin. Hirveä härdelli päällä takahuoneessa, kun yksi kerrallaan pääsi kuvattavaksi. Murkkuikäiset sisarukset olivat kaikki ihan hikipäässä, kun oma vuoro tuli. Eijalla oli kyllä hiki päässä myös, kun näitä hönöjä yritti asetella kauniisti. Mutta ensin asialliset tyypit:

Salomao on ihan pro poseerauksessa.

Freesian isosisko Figo lähtee myös näyttelyyn, ja se osasi olla tosi hienosti. Tosin silloin, kun piti odotella takahuoneessa ja Fanny piti meteliä, Figolla meni välillä hermo ja se alkoi ulvoa, mutta poseeraustilanteessa se oli oikein cool.

Sitten ryhmärämä. Kuvat ovat hyvät, mutta pikkuisen oli asettelemista.

Pauli

Jepson

Friida

Fanny

No, kaikesta huolimatta äiti-Saaga saa olla jälkikasvustaa oikein ylpeä, vai mitä Saaga?

- No juu - kunhan ne ei kaikki muuta meille!

 ---------

We are going to the Winner 2010-show in Helsinki on Sunday. So Friida and her siblings and few other dogs went to the breeder for a trim. They are so cute.