Tässä on muutaman päivän iltaohjelmaa ollut, kun oma seura on järjestänyt iltakisoja eri luokille. Tiistaina olin toimistohommissa, kun kolmoset kisasivat ja eilen oli meidän vuoromme kisata. Tänään vielä nostelen rimoja ratahenkilönä ja sitten on urakka ohi tällä kertaa.

Mutta niistä Saagan kisoista. Pertti Siimes oli tehnyt oikein kivat agility- ja hyppyradat. Haasteita toki oli niinkuin kakkosessa jo pitääkin.

Tässä agilityradan piirros:

1249546158_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Saaga tiputteli poikkeuksellisesti useita rimoja. Eka pysähdys tuli A:lla, kun neiti Saaganen patsasteli taas ja kesti useita sekunteja saada hänet kontaktipinnalle. Senkin possu! Toinen pysähdys tuli, kun vitoshypyn jälkeen Saaga meni niin vauhdikkaasti kepeille -oikeastaan paiskautui - että rytmi meni saman tien ja vauhti pysähtyi.  Piti aloittaa kepit uudestaan. Minun olisi pitänyt jotenkin jarrutella ennen keppejä. Ne olivat sellaisessa kulmassa, ettei Saaga oikein vauhdissa hahmottanut sisäänmenoa kunnolla. Pieniä pyörähdyksiä tuli kahdeksikkohypyn takana ja 15-hypyn edessä. Jälkimmäisessä ohjaukseni oli myöhässä. 25 virhepistettä ja hiukan yliaikaa. Huh mikä tulos. Ratavideota en kehtaa laittaa. Katselen sitä häpeillen ihan yksin.

Ennen hyppyrataa alkoi sataa kaatamalla. Ja sade jatkui koko maksiluokan ajan, kunnes viimeinen kilpailija oli mennyt. Silloin sade loppui. Tietenkin!Huuto Saaga lähti ensimmäisenä radalle. Tässä videota:

Hyppyrata

Ohiajo tuli ohjausvirheeni takia. Liian aikaisin rupesin sohimaan kohti seuraavaa hyppyä ja Saaga, joka oli menossa ihan oikein hypylle, ehti kääntää pois. Yksi rima tipahti, mutta sinänsä rata oli ihan jees kuitenkin.

Nyt meillä on pieni kisapaussi. Onhan näitä kisoja ollutkin pienessä ajassa melkoinen satsi. Ensi viikonloppuna mennään näyttelyyn ja vasta seuraavana viikonloppuna on Lappeenrannassa kisat. Tauko on varmaan hyväksi meille kaikille. Keskitytään enemmän nyt tokoiluun, kun nekin kisat ovat Lappeenranta-viikonloppuna.