Tänään syntyi Tajmadoran sukuun yhdeksän uutta pienokaista. Emo on Saagan siskopuoli Rosa ja isänä Salomao. Lähdin ottamaan vähän valokuvia pentusista. Friida pääsi mukaan leikkimään isukin ja Alexin kanssa.

Pupsit ovat mustia. Pienempiä ja vähän suurempia valkoisia merkkejä näkyi, mutta ei mitään ylenmääräistä kuitenkaan. Tyttöjä on kolme ja poikia kuusi. Kaikista lähti aivan ihanaa öninää ja perinteiseen tyyliin kasamuodostelma oli lapsilla kaikkein suosituin. Hyvin tasakokoisia pennut olivat myös.

Sillä aikaa kun oltiin pentuja nuuhkimassa, Saaga nuuhki aivan muita tahoja. Työhuoneen ovi oli jäänyt auki,samoin liukuovikaappi, josta otin kameralaukun. Kaapissa on myös näyttely- ja kisareppu, jonka sivutaskussa on kasa siankärsiä. Tai siis oli, sillä Saaga oli tunkenut ahneen kuononsa taskuun ja popsinut kaikki herkut. Kotiin tultuamme en huomannut heti ryöstöä, vaan annoin kaikille ruoka-annoksensa. Saaga veti senkin huiviin hyvällä halulla, tämä maailman ahnein vesikoira. Toivotaan, että yöllä ei maha sitten rupea mylläämään herkkuja sulatellessaan. Vaan yleensä varastetusta ruoasta ei tule mitään oireita.

Mokoma possu!!!