Tai oikeasti ne ovat kaksi pituuden merkkipylvästä, mutta saavat kelvata keppitreeniin. Tänään oli oikeat häiriötreenit, kun viereissä hallissa kolisteltiin  - Hauhau väyväy! sanoi Friida ja värjyi hetken, mutta sitten ryhdistäytyi hän ja ryhtyi hommiin. Eikä sitten kalinoista piitannut tai ohi ajavan junan ryminästä. Targetlaite on älyttömän näppärä, kun voi harjoitella kaukaa lähettämistä ja jos pieleen menee, koneesta ei vain namia heru. Näin koira joutuu itse miettimään, miten korjaisi tilanteen. Pitäisi vain hakea säätö, että nami tulisi vähän nopeammin. Nami on kylläkin ihan koiranruokaa vain. Hanna lahjoitti meille Uljaksen isot peura-peruna-nappulat, joita Uljas hyljeksi. Ne ovat riittävän isoja ja pyöreitä laitteeseen. Ja hyvin kelpaa!

Tässäpä hiukan videoevidenssiä meidän tämän aamun treenituokiosta:

 

Illalla on sitten jännää, kun korkataan Saagan kanssa omissa kisoissa kolmosluokka. Jes! Toivotaan, että ilta on viileähkö.

--------

We trained weawing with Friida today. Only one gap and then a treat from a treat machine. She did quite well. Clever little girl. Today Saaga and I start for the first time in the third class in an agility competition. Exiting!