Suvi - bc Jettan emäntä - heitti tänne haasteen, joka kuului näin:

Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää).
Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää).
Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).

Ja täältä pesee:

1. Koirat ovat elämäni yksi tärkeimmistä hyvää mieltä tuottavista asioista. Paitsi että ne ovat kunto- ja mielenterveyshoitajia, niiden kanssa harrastaessa saa paljon ystäviä. Josta siis saammekin hyvän mielen asian kaksi.

2. Ystävät ja perheen jäsenet - kiitos teille kaikille, että olette olemassa.

3. Musiikki, joko kuunneltuna tai itse hoilotettuna. Soittaminen on nykyään jäänyt aika vähiin.

4. Valo ja aurinko.  Vaikken olekaan yhtään helteen ystävä, niin kyllä tämä kevään aurinko ja valon määrä tuottavat määrättömästi hyvää mieltä. Kesää kohti mennään.

5. Valokuvaus -asia, jossa haluaisin kehittyä ja josta haluaisin oppia lisää.

6. Agility, laji, joka minuun, antikilpailuhenkiseen ihmiseen, on kolahtanut ja kovaa. Enhän minä ole nopea enkä mitenkään hyvä, mutta so what. Se vain on niin ihanaa !

7. Toko. laji, jossa joutuu käyttämään aivonystyröitään aika lailla, koska se, jos mikä, on pilkunviilausta ja hiontaa, mutta erittäin hyvällä tavalla, kun tavoitteena on myös koiran iloinen mieli täydellisen suorituksen lisäksi.

8. Matkustaminen pieninä annoksina, sillä vaikka reissuun lähtö on ihanaa, aina on ihana tulla myös kotiin.

9.  Hyvä huumori ja älykkäät hauskat jutut, joille saa nauraa sydämens kyllydest.

10.  Hyvä ruoka ja hyvä juoma hyvässä seurassa.

Haastan tähän pohdintaan Tiinan. Sannan. Johannan. Katin ja Marikan.