Friidalla nimittäin. Se on ottanut iltapäivän iisisti, sillä kävimme aamupäivällä Mäntsälässä Merja Dahlbomin lonkka- ja kyynärkuvauksissa. Paikalla oli muitakin sisaruksia: Jepson, Freesia, Pauli ja Cätlin sekä lisäksi Gloria ja Glamour. Ja Eija-kasvattaja, joka silmä kovana tutki kaikki lonkkakuvat tarkkaan.

Ensimmäiseksi tuikattiin uneen Friida ja Freesia. Punnitsin Friidan ennen nukutusta ja typykän paino oli noussut yli 20 kilon. Mutta alle 21kg kuitenkin.

Siskokset unten mailla. Molemmilta kuvattiin sekä lonkat että kyynärät.

Potilas Friidanen odotteli taju kankaalla pöydällä kuvauksen alkamista.

Kovasti jännitti etukäteen, mitä tuleman pitää. Hartaasti toivoin tulevan agiliitokoirani olevan kunnossa. Ja hyvältä näytti.

Tässä Friidan läpivalaisukuva

Ja tässä lonkat lähempää. Vasen lonkka lähti A:na ja oikea B:nä.  Kyynärät olivat myös hienot, joten 0/0 -kyynärinä lähtivät. Saas nähdä, millä tuulella Liman näitä tutkii. Freesialla lähtivät lonkat B/B:nä, Paulilla ja Jepsonilla A/B:nä. Eli hienosti sisarusten kuvaus meni. Cätlinillä oli lonkat vähän löysemmät, mutta Merja sanoi, että hyviltä ne näyttivät eikä mitään nivelrikkoja ole. Gloria ja Glamour saivat myös hyvät tulokset.

Eli hyvä päivä suvulle. Friida hoiperteli autoon hiukan krapulaisena ja vähän alussa piippaili outoa oloaan. Nyt on jo ihan normaali. Me Saagan kanssa kävimme vähän Tuija Kokkosen tekniikkakoulutuksessa Kouvolassa Mäntsälän reissun jälkeen. Nyt onkin takki tyhjä.

Ihanaa, että voidaan huolettomin mielin jatkaa agsatreenejä!