Silmä on tutkittu ja terveeksi havaittu. Ei tarvittu enää jatkohoitoja - hallelujaa. Samalla Saaga sai rokotukset. Jostain syystä vuosi sitten eläinlääkäri oli merkinnyt rokotuskirjaan, että saadut rokotukset ovat voimassa vain vuoden, vaikka oikeasti ne ovat kaksi vuotta. Koska heinäkuussa mennään Visbyyn reissulle, pitää kirjassa olla voimassaolevat rokotukset. Siispä Saaga sai sekä nelosrokotteen ( vai mikä numero se oli?) sekä rabieksen. Ei kai tuo haitaksikaan ole. Elsa sai samalla oman lääkeruiskeensa. Taannoin ystävä ehdotti, että seuraavalla kerralla trimmaukseen Saagalle kandee laittaa ne solariumlasit, ettei mene karvat silmiin. Just joo! Ei voi niin huono säkä olla toista kertaa. Meidän tyttöjä on trimmattu vuosikausia, eikä ikinä tällaista ole tapahtunut. Koputetaan puuta silti varan vuoksi. Kop kop.

Paluumatkalla mentiin kentälle tokoilemaan ja riekkumaan. Assin kanssa otettiin ensin ruutua. Kaukaa targetin kera ja läheltä eri suunnista ilman targetia. Kävin vain maata taputtamassa. Hitsi, että kaikki toimi hyvin. Ei yhtään huuhailua vaan reipasta maahan menoa. Rohkeasti jatkoimme toisella nollaliikkeellä eli luoksetulon pysäytyksellä. Otin mukaan suullisen käskyn käden lisäksi ja sitten pelkän suullisen. Pysähdykset olivat hyviä, joskin Assi meni istumaan ensin ja toisella kerralla maahan.Kaukokäskyllä se nousi ylös ja sai palkaksi pallon. Taitaa  meillä tämän liikkeen käskytys sanalliseksi. Sen verran lupaavalta näytti. Kaukokäskyisssä kaukaa käskytettynä etenemistä, mutta läheltä olivat nopeat ja erittäin laadukkaat.

Saagallekin tein ruudun. Yhden kerran oli target ja kerran tehtiin läheltä ilman targetia -ekaa kertaa. Koiran ilme oli erittäin hölmistynyt, kun mitään ei löytynyt, mutta se pysyi paikallaan ja meni lopulta toisella käskyllä maahankin. Heti perään tehtiin taas ruutu namin kanssa ja lopetettiin siihen. Kaukokäskyissä istumaan nousu vähän pidemmältä käskytysmatkalta ei kertakaikkiaan suju. Toinen tuijottaa kuin kuuro zombie, kun minä heilutan kättä ja käsken. Kun menen hiukan lähemmäs, homma toimii taas. Ei se ihmisjärjellä ajateltuna voi olla noin vaikeeta,mutta koiran päässä on kuitenkin. Aamupalat meillä annetaan vasta kaukokäskyjen jälkeen ja ruokakuppi on takaapalkka. Pitää siirtää kuppi eteiseen, että saadaa siihenkin treeniin lisää matkaa. Sinänsä Saagan liikeradat ovat oikein hyvät.

Elsa haki palloa ja teki omia temppujaan. Sillä oli kivaa.

Muutaman kuvan räpsäisin riehunnasta. Kivituhkakenttä on niin vaalea ja aurinko niin voimakasvaloinen, että kuvat ovat hyvin vähävärisiä.

1243341441_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

1243341450_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

1243341458_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

1243341466_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Koiratyttö ja varjonsa

Saagalla on vähän laardia nahkansa alla, joten pitää vähentää hiukan ruoka-annoksia ja alkaa se pyöräjuoksutus. Ei tee pahaa emännän laardeillekaan.