Käytiin omassa hallissa Saagan kanssa kisat korkkaamassa. Maksikoirien tuomarina toimi Hannele Lummeranta. Perinteiseen tyyliin Saaga teki ekan radan vauhdikkaimmin, ja koska minä en millään ehtinyt sitä ohjaamaan hyppyradalla, niin hylkyhän siitä tuli.

Toisella radalla, joka oli agilityrata, tehtiin puhdas rata, mutta yliaikainen yli neljä sekuntia. Toki Saaga vähän A:lla pällisteli tuomaria, mutta ihan nätisti se eteni radalla. Ihanneaika oli vain sen verran tiukka, 43 sekuntia, ettei meillä olisi ollut mahdollisuuksia päästä siihen, kuin maksimaalisella suorituksella. Itse olen pääsääntöisesti tyytyväinen Saagan työskentelyyn kuitenkin.

Kolmas rata, agilityrata sekin, oli jo vähän loivempiliikkeinen Saagamaiseen tyyliin, mutta ihan jees sekin. Saaga karkasi puomilta, joten ohjauskuviot menivät uusiksi, ja siitä riman tippuminen. Vaan ei me aikaan oltaisi joka tapauksessa ehditty. Ihanneaika jälleen 43 sekuntia.

 

Ensi sunnuntaina ollaan menossa Purinalle, jossa olisi ollut tarjolla neljä maksirataa. Kun tiedän Saagan taistelukestävyyden, mennään vain kolmelle radalle. 

Kokeilin kisoissa ekan kerran sitä, että jätän Saagan maahan makaamaan, jotta saataisiin sen varastelu ja hiipiminen loppumaan. Hyvin se pysyi maassa ja ainakin videoilta näytti siltä, että se starttasi ihan hyvällä vauhdilla.

Huomenna on vuorossa Friida kahdella ykkösen radalla - ja sitten olen ratahommissa kakkosluokan. Menee se viikonloppu näinkin.

Kiitos kuvaamisesta, Johanna!