Ystävämme Minni tuli päivähoitoon. Vähän myös harjoittelemaan meillä olemista, kun tammikuussa tulee vähän pitemmäksikin ajaksi meidän hoitotytöksi.

2166949.jpg

Minni oli heti kuin kotonaan, mutta oli sitä mieltä, että kun toinen on pieni, pitää nousta tuolille, että voi seurustella paremmin kamunsa kanssa. Ketterästi pikku pupumäykky pomppi tuolille, sohvalle ja syliin. Agilityainesta, sanon minä.

2166953.jpg

Jouluvieraasta otettiin oikein potrettikuvakin Saaga-nuhrutassun kanssa.  Kun Minni lähti, lähti myös koko koirakatras - nimittäin pesuun. Elsa oli vähän sitä mieltä, ettei sen tarvitsisi, mutta kun olo oli puhto, oli myös vanha koiraneiti tyytyväinen. Snautserikuonot ja villahousut trimmattiin, vaikka laite vähän takkuilikin ensin. Laitettiin Saagalle saparot ja Assille uusi ponnari, tällättiin koko putipuhdas kaarti sohvalle ja otettiin kuva. Hymyä!

2166958.jpg

Eikä kukaan hymyillyt.

Tämä kuva aloittaa joulutauon Saagalandiassa. Lähdemme kohti Etelä-Karjalan hankia ja pakkasia joulun viettoon ja palaamme, kun siltä tuntuu.

Leppoisaa Joulua kaikille!

PS. Erityissuloterveiset uunituoreelle koiraserkkutytölle, coton de tulear Tuiskulle, joka tästä päivästä alkaen ilahduttaa Onnia ja kaikkia muitakin perheenjäseniä Pohjois-Karjalassa. Tervetuloa sukuun!