Käytiin tänään liitelemässä kaksi kisaa Purinalla kera Johannan ja belgianpaimenkoira Ricon. Muotkan Esa oli tuomari ja teki kaksi tosi mukavaa rataa ykkösille.

Ensin oli agilityrata. Kepeille asti meni hyvin, mutta Friida ei yhtään osannut vauhdissa hakea keppejä, jotka oli vähän hankalassa kulmassa. Eli siitä tuli kielto. Lisäksi keinun ylösmenossa tuomarin käsi nousi ja Friida jäi tuomaria sitten tämän huitomisen takia tuijottelemaan. Ja sama töllöttely puomin kontaktilla.  Äitinsä tyttö. Saaga harrasteli tuota erityisesti alku-uransa aikana. Muuten neiti oli tosi hyvin kuulolla ja vauhdikkaalla päällä. Tulos kymppi ja muutama sekunti yliaikaa.  Rata on tässä:

Hyppyradalla oli taas sama hyppysuora ja käännös lähempään putken päähän. Vaikka koetin kääntyä ajoissa koiralle merkiksi, olin sittenkin myöhässä ja Friida suhahti väärään päähän putkea. Matka jatkui. Seuraavan putken jälkeen Friidan huomio kiinnittyi johonkin radan ulkopuoliseen juttuun, joten tehtiin pientä kunniakierrosta eikä suinkaan rataa. Päästiin eteenpäin, mutta kepeillä taas tökkäsi. Päästiin siinäkin taas vauhtiin ja hyvin meni loppurata.

Rata on tässä:

Matkaseurueemme toinen pari teki upean hyppyradan ja voitti koko kisan. Harmi vain, että heiltä puuttui se agsanolla eikä hyppisnolla noustakseen kakkosiin. Mutta makea voitto silti. Onnea siis Johanna ja Rico! Ja Johannalle kiitos kuvaamisesta.

Ai niin, boyfriend Jymy sijoittui nollatuloksella hyppiksellä kolmanneksi. Sekin olisi tarvinnut agsanollan kakkosiin noustakseen, mutta ihan hienosti kelpasi hyppinollasijoituskin. Onnea Eija ja Jymy!