Niinkuin kerroin, suuntasin taas matkani pentuja katsomaan. Pentupeti oli vaihtunut häkkilinnun elämään. Uunin kupeessa oli isompi tila niin pennuille kuin äidillekin. Saaga pääsi aitauksesta helposti pois, mutta sen verran korkea on aukon alalaita, etteivät vauvat ehkä ihan vielä pois vyöry. Hyvin kaikki näyttivät viihtyvän. Niinkuin näette. Ja pikkuhiljaa alkavat selvästi muistuttaa portugeeseja eikä marsunpoikasia. Kaikilla on silmät auenneet.

Kasanukkuminen on edelleenkin kova juttu.

Lepoa toinen toistaan tukien.

Tämä tässä venyttelee kesken unien.

Ja niin venyttelee tämä tytön typykkäkin. Ainoa pentu, josta tarkemmin tutkimatta tiedän sukupuolen.

Mut mä heräsin jo. Hohhoijaa!

Kiipeilyä harrastetaan elävillä esteillä. Agilitykoirako?

Me niin tykätään toisistamme.

Tässä roikun enkä muuta voi. Tämäkin heppu on ollut paikalla, kun ruokaa on ollut tarjolla.

Vähän väsyttää häntäkin. Huomaatteko, että näillä ovat korvat alkaneet kasvaa. Eivät enää näytä nahkalappusilta.

Kutsukaan pian eläinsuojelu paikalle. Minut on vangittu!!! Eikö ole säälittävä katse?

Vauva pelastettiin syliin. Huh helpotus!

Miä en välitä. Miä nukun.

Koko porukkaan tuli kyllä eloa, kun maitobaari saapui paikalle.

TÄSTÄ löydätte lupaamaani videokuvaa. Tosin on todettava, että videolla kaikki pennut ovat mustia möykkyjä, kun valaistus oli huoneenvaloa ja ipanat vaikean värisiä. Mutta jotain näkyy kuitenkin. Järkkärillä sitten otetaan naamakuvia ja yksityiskohtia.

Saagan harrastukset ovat pentujen hoidon lisäksi juominen, runsas syöminen - ja runsas kakkaaminen. Mutta hyvin baari heruukin syömisen ja juomisen takia. Parina aamuna Saaga on ollut muiden koirien kanssa metsälenkillä. Ensimmäisellä kerralla kuulemma se välillä pysähteli ja katseli taaksepäin, mutta totteli, kun käskettiin jatkamaan matkaa. Toinen kerta sujui jo paremmin. Ihan hyvä, että se pääsee irti juoksemaan metsälenkille. Tuulettuu pää ja kasvaa myös menetetty lihaskunto. Laiha koira se ei missään nimessä ole, kun ruokatarjoilu on monipuolista, mutta ei mikään paksukainenkaan.