Koko yön yritti kone tuubata videota, vaan ei onnistunut. Olin laittanut alkutekstin MovieMakerilla ja tehnyt videon julkiseksi ja laittanut sen AVI-muotoon ja---- Eikä auttanut. Tänään taltioin kovalevylle juuri siinä muodossa kuin dvd:llä nauhoitus oli ja hain sen sieltä tuubiin. Hitto! Lataus kesti noin kymmenen minuuttia. Mitä tästä opimme? Ei kandee kikkailla ja toiseksi : MOVIEMAKER VIHAA MINUA! Miten niin vainoharhainen yksilö.

Mutta asiaan:

Ensin tulevat lauantain radat. Jostain syystä videokamera (vihaakohan sekin minua) päätti ottaa toisella radalla kuvan yösävyisenä. Mielenkiintoista. Kiitos kuvauksesta Jarno ja Anu!

Saaga Purinalla lauantaina

Tuloksena siis hyl ja hyl Hymy.

Maanantain radat sitten seuraavaksi. Kiitos kuvausavusta Ella ja Pekka!

Ensimmäisellä radalla joku huutelee putken jälkeen tule tule, eikä hyppy hyppy - ja mitä tekee koira? Tulee tietenkin emäntänsä luo eikä hyppää! Sitten lopussa joku kadottaa totaalisesti koiransa, mutta jälleennäkeminen on sitäkin iloisempi hylystä huolimatta. Toinen rata on jo oikein jeeees!

Saaga Purinalla maanantaina

Tuloksena ensin hyl ja sitten 5 Nauru.

Pääsiäisen kisaputki oli selkeästi nousujohteinen. Tästä on hyvä jatkaa. Mollyn ja Bellan sivuille on Johanna laittanut hyvät ratapiirrokset maanantain radoista, jos kiinnostaa. Linkki löytyy  oikeasta laidasta.