Päästiin taas kisatunnelmiin, kun oma seura järjesti möllikisat. Koska päivällä oltiin jo käyty treenailemassa Saagan kanssa keppejä ja tokoa, Assin kanssa tokoa ja Elsan kanssa palloa, päätin jättää Assin ja Elsan kotiin ruokakuppeja tyhjentelemään. Toivoin, että Saagalla vielä puhkua riittäisi radalle. Lihapullia vilauttelin vihjeeksi hyvästä palkasta.

Rata oli oikein ihana ja kiltti möllirata, jossa ei mitään ansoja ollut.

1950546.jpg

Saaga suoritti radan oikein kauniisti. Kakkosputken pään sai valita itse. Me menimme vasemmasta päästä, koska matka puomille oli reilu. Puomin kontaktilla Saaga pysähtyi ja jäi haistelemaan maata, etsien targetia ja namia. Kun se suvaitsi nostaa katseensa, matka jatkui. Puomin jälkeisen vitoshypyn rima tipahti. Olisi ohjaajan pitänyt vähän kaartaa koiran linjaa loivemmaksi. A:n kontakti oli myös erittäin kiitettävä. Tällä kertaa ohjaaja kiinnosti nopeammin. Vauhtiakin oli erittäin kivasti. Oli mukava tehdä Saagan kanssa pidempää rataa pitkästä aikaa.

1950548.jpg

Jarrutus kontaktilla.

1950551.jpg

Täältä tullaan.

1950557.jpg

Maalihyppy -ja hyvä ojennus.

Sijoituimme kuudensiksi. Olin tosi tyytyväinen koiran suoritukseen. Verrattuna edelliseen möllikisaan edistystä on tapahtunut. Kontaktista lähtöä pitää hiljalleen nopeuttaa, mutta ei kannata hätäillä. Kun kisaaminen alkaa, haluan, että pysähdys on syvälle Saagan sieluun painunut, ettei turhaa roiskimista tapahdu.