Joku on syönyt minun huulirasvani. Rasvasta ei ole tietoakaan, mutta pureskeltuja muovikuoren kappaleita löytyy kyllä. Ja teräviä sellaisia. Lisäksi talon vessaharjaan kuuluva muovikuppi on mystisesti kadonnut. Siitä ei löydy muovinkappalettakaan. Onko se syöty kokonaan ? Vai piileskelee jemma-nimisessä paikassa odottelemassa seuraavaa puruinnostusta. Juuri kun olen ajatellut, että eräs nuori olento on aika järkeväksi muuttunut, alkaa tapahtua outoja asioita. Hmm!

Vaan iloinen uutinen on se, että Friida pääsee seuramme jatkavien koirien agilityryhmään. Ja sekös on päivän piristys ja oikea joululahja!

---------

Somebody has eaten my lip balm. Some sharp plastic pieces can be found on the floor, but the self balm has vanished. Also the plastic cup for the toilet brush has disappeared totally. No traces of it can be seen anywhere. Has somebody totally eaten it? Or is it waiting somewhere a better biting time. And it was only a few days ago that I thought that Friida is so level-headed nowadays. Well well well!

I am so happy, because Friida has got a place to the agility training group. It is a real Christmas present!