Eilen illalla vietimme ystävien kanssa ihanaa iltaa. Meillä oli neljän tähden illallinen, teemana tällä kertaa kotimaiset herkut. Saimme nauttia palttoonnappeja savukalatahnalla ja mansikoilla ( kylläpä oli yllättävän hyvä yhdistelmä) kera vehnäoluen, minä tein kanttarellikeittoa ruispalakuutioiden ja valkoviinin kera, pääruoaksi oli ihanaa hirvikastiketta kera perunan, kasvisten ja Hirvi-viinin ja jälkiruoaksi saimme mustikkaglögin kera mustikkahyytelökakkua. Ai nam nam nam, miten hyvää! Ilta oli iloinen ja myöhään meni. Kiitos, Tiina, Paula ja Anu! Kotiin palattua löysin kiitettävän määrän lehtisilppua lattioilta, kun Friida oli joutessaan "lukenut" kaikki ilmaisjakelut. Ne jäivät siivoamatta, kun niin uni painoi silmää.

Aamulla seitsemältä oli pakko herätä ja lähteä lenkille, sillä Friidan kanssa oltiin lähdössä Hyvinkää koirauimalaan kera Friscon, Manun ja emäntänsä Kristiinan. Olo oli ryytynyt ja väsynyt, joten onneksi ei tarvinnut ajaa. Mutta kyllä hyvässä seurassa piristyi kummasti. Puolivuotias Manu oli ekan kerran koirauimalassa, ja reipas poika se oli. Friscon perässä painoi allasta läpi, kun vain rampeilta autettiin alas. Hiukan jännitti, mutta ei niin paljoa, etteikö lopussa jo ihan itsekin uskaltautunut rampilta uimaan, Hyvä Manu!

Friida oli aivan intopiukalla. Heittelin sille leluja ja rivakasti se lähti niitä noutamaan sen kummemmin empimättä - niinkuin videopätkä todistaa.

Tanjan FB-sivuilta huomasin, että Helsinkiin avataan joulukuussa myös koirakylpylä. Se on lyhyemmän ajomatkan päässä kuin Hyvinkää, joten pitää ehdottomasti käydä katsastamassa sekin paikka.