Maanantai-iltana oli omatoimitreenit ryhmällämme ja rakensimme Agirodun Open Class-radan.  Pitihän sitä Friidankin vähän päästä koettamaan ja toisella kerralla se teki nollaradan. Omalla kentällä vauhti ja keskittyminen olivat taas kohillaan. Saaga toimi myös tosi hyvin. Saas nähdä, kuinka eri näköinen rata on Lappeenrannassa.

Tiistai-iltana oli Friidan viimeinen pentutoko ennen kuukauden kesätaukoa. Luoksepäästävyys oli superhyvä. Paikallamakuussa Friida välillä haisteli, mutta potkin maata - ja Saija myös - ja Friida lopetti haistelun molemmilla kerroilla. Se lysähtää maahan suoraan lonkalle, mutta pysyy asennossa loppuun asti.  Askelseuraamiset ja käännökset sujuivat erittäin mallikkaasti. Samoin hyppy. Liikkeestä maahanmeno sujui ilman käsiapua, kun vauhti oli sopivan hidas. Friidasta on kasvamassa hieno toko-koira päivänä muutamana. Mikä parasta, se selvästi tykkää lajista. Luoksetulossa kokeiltiin ekaa kertaa kisanomaista luoksetuloa. Vauhti oli hyvä, mutta hallittu. Friida kiersi takaa sivulle vähän vinoon. Se on itse kehittänyt tuon takaa kiertämisen. Siitä pitää päästä eroon, ja esim. sivulle kutsuminen seinään nojaten voisi olla hyvä kikka.

Lämpö nousee ja helle rasittaa. Agirotuun on luvattu perjantaille ja lauantaille kuumuutta ja sunnuntaiksi ukkoskuuroja. Saattaapi olla, että joudun juoksemaan kilpailevien radalla kahden koiran kanssa, jos Mindin juoksu ei lopu. Onneksi sentään on  yksi koira välissä. Silti hirvittää hiukan, miten se onnistuu. Friida on kuitenkin myös möllijoukkueessa. Katsotaan, kuinka käy.