Koska mökkikuvia olisi ollut ihan liikaa blogiin laitettavaksi, laitoinkin ne

TÄNNE.

Vaikka helle sai koiratkin aika venteiksi ja oleskelu oli pääasiassa makailua - paitsi Friidalla, joka teki itsekseen tutkimusretkiä ympäristöön - vanhemmatkin koirat leikkivät. Niitä on ilo seurata kameran kanssa. Valaistusolosuhteet olivat kyllä välillä vaativat, kun aurinko paistoi niin kirkkaasti, mutta monta onnistunutta kuvaa tuli silti otettua.

-------------

I took a lot of photos of the dogs during our week  in the summer cottage. You can find them behind the link above. Though the dogs mainly were lying on the ground because of the heat  (exept Friida, who was almost all the time doing something), they started to play every now and then. It is so nice to take photos of them.

-------

Meinasi unohtua:

Kävimme Mikkelissä kisaamassa lauantaina. Saaga ei ollut edelleenkään mikään huimavauhtinen, mutta ehkä karvan verran reippaampi kuitenkin. Yhteistyömme on kyllä hakusessa, joten kaksi hylkyä oli tuloksena. En viitsinyt lähteä enää sunnuntaina Mikkeliin, vaan jäimme järven rannalle nautiskelemaan. Enkä sitten antanut Galastopiakaan Saagalle, kun tässä kuitenkin on reilu väli seuraavaan kisaan. Ja toivottavasti helteetkin joskus helpottavat.