Työt on taas aloitettu. Aamupäivän työtilassani oli aluksi peräti 14 astetta lämmintä, joten sormet sinisinä siellä painettiin hommia. Onneksi talkkari toi lisäpatterin, joten hiljalleen lämpötila alkoi lähennellä kahtakymmentä, kun jo suunnistin pois seuraavaan paikkaan.

Aamulla piti tarkkaan kollata tasot ja paikat ja verhotkin nostaa hyllyn päälle, sillä loman jälkeen neiti Saagan touhuenergiataso kotona saattaisi olla korkealla. Töistä tullessa naulakosta oli koirien heijastinliivit ja kaulaliinani nyppäisty lattialle, muttei mitään sen isompaa, joten tällä kertaa selvittiin vähällä. Sitten suunnattiin ensin lenkille ja sieltä koirapuistoon vähän pikarylläilemään. Kauan ei emäntä tarjennut vällyistä huolimatta. Ja huomenna kaiketi on luvassa vielä kovempaa pakkasta. Hrrrr!

Katsoin nauhalta Saagan kisaratoja. Tai siis rataa, sillä Saagan kisauran eka rata oli jäänyt nauhoituksen alle, joten Hyvinkään reissusta on vain jälkimmäinen rata tallella. Sen siitä saa, kun en tsekannut kameraa kaverille työntäessäni, että nauha olisi oikeassa kohdassa. Toisaalta jälkimmäinen rata oli kyllä parempi, joten hyvä, että edes se on tallella. Jos jonain päivänä saan sen jotenkin tietokoneelle ei-digitaalisesta videokamerastani ja osaan vielä siirtää sen YouTubeen, niin saatte tekin ihailla -heh -meidän menoamme. Mutta vielä on monta mutkaa matkassa, joten henkeä pidätellen ei kannata ventata. Loppuu happi!

------
No jestas sentään, että kesti. Meinaan videon lataaminen YouTubeen. Koirapuistossa kuvasin hyvin pienen pätkän riehuntaa vanhalla digikameralla, kun akku tilttaisi pakkasessa. Sitä Katin neuvojen avulla Movie Makerilla hiukan käsittelin kokeilumielessä - kiitos vain Katille. Sitten latasin monen yrityksen ja erehdyksen kautta tuubiin. Kyllä kesti mokoman pätkän lataaminen pitkään. Mutta kun se nyt on siellä, niin laitetaan blogiinkin. Siis ladies and gentlemen, ensimmäinen nettielokuvani:

Saagan ja Assin riekku

Oscaria odotellessa!