Nimittäin Friida tänään Savitaipaleen näyttelyssä - ainakin tuomari Damir Vucicin mielestä. Meillä oli ihan kilpailuakin, sillä nuorten luokassa oli myös toinen söpö narttu. Vaan Friida päräytti parhaaksi nartuksi ja veli Franklin parhaaksi urokseksi. Kun nämä kaksi kilpailivat rotunsa parhaasta, Friida porhalsi eteenpäin ja Franklin haisteli, joten Friidasta tuli rop ja velipojasta VSP. Tärkeintä oli, että kumpikin sai sertinsä. Jäätiin jopa odottamaan isoa kehää, mutta kun aikataulut olivat ihan älyttömästi myöhässä ja isä ja äiti odottivat Lappeenrannassa, jätettiin Savitapale ja lähdettiin sukuloimaan. Kuvia näyttelystä tulee vasta, kun ollaan kotiuduttu.

Vaan tässä Friidan hienoakin hienompi arvostelu:

" Erinomaiset vartalon mittasuhteet. Suloinen ilme. Erinomainen kaula. Syvä rinta. Erinomainen ylälinja. Turkki on erinomaisesti laitettu. Liikkeessä tämä neito (female, miten sen nyt kääntäisi) on vahva, lentää kehässä. Tällä neidolla on hyvin, hyvin mukava tulevaisuus kehässä." Että voiko sen kauniimmin muotoilla. Franklin oli ihan yhtä excellent.

Voep olla, että huomenna agiltiyn piirimestaruuskisoissa ei äidillänsä noin excellentisti suju, mutta parhaamme tehdään  mekin.