Pakkasaamuna suunnattiin vuorostaan Friidan kanssa hallille kisaamaan. Kuvassa meidän upouusi halli sisältä. Noita sinisiä teippejä ollaan revitty. Jotkut teipit olivat auringopaisteessa levyjen ollessa ulkona juuttuneet seinään ikiajoiksi kiinni, mutta nuo yläteipit vielä tullaan poistamaan - kaiketi. Halli on ihanan iso. Ja hallin taakse tulee jossain vaiheessa myös ulkokenttä.

Friida oli toisena lähtijänä  kuvan agilityradalle. Pientä paniikkia iski, kun huomasin auton avaimen olevan hukassa - onneksi koira oli mukana- ja olisi pitänyt saada kamera autosta otettua ynnä Friidan palkat. Juuri ennen rataan tutustumista löysin avaimen rukkaseni sisältä taskusta.

Friida suorastaan lensi rataa eteenpäin aivan upeasti. Keinun kontaktilta se karkasi ja sitten, kun olisi pitänyt kääntää koira 90 astetta kepeille, en siinä onnistunut ja Friida hilpaisi puomille. Olin ihan älyttömästi jäljessä. Sen jälkeen taas homma sujui, mitä nyt kepit piti tehdä kahdesti. Ihan komea rata silti. Katsokaa itse:

 Atan kanssa tuli probleema samassa paikassa. En ole näin jyrkkiä käännöksiä sen kanssa tehnyt niinä parina kertana, kun viime kisan jälkee ollaan treenattu. Atakin kävi kokeilemassa puomin päätä. Se oli jo kääntymässä ennen puomia takaisin, mutta ei malttanut. Siis hylky sillekin - mutta oikein kaunis rata oli sekin rata.

Hyppyradalla meni kaikki kuin unelma aina keppeihin asti. Kepitkin sujuivat kerralla hienosti, mutta siitä Friida starttasi lujaa, enkä taaskaan saanut sitä kääntymään 90 astetta oikealle. Unohdin kyllä käyttää siitä KÄÄNNÄ-sanaakin, jota kyllä ollaan treenattu. Loppu oli vähän sirkusmeinikiä, mutta ei se mitään. Alkurata oli oikein huippu.

Sitten olikin kiire viedä Friida kotiin, että ehdin kakkosluokkiin hommiin.

Johannalle kiitos kuvaamisesta - ja paljon onnea sertistä. Rico-belggari nimittäin sai vihdoin hyvin ansaitsemansa nousunollan kakkosiin. Ja pari korkkasi kakkoset upealla radalla, eli lupaa hyvää.

Figo meni kaksi puhdasta rataa, molemmissa reilun sekunnin yliaika. Figo oli tänään oikein hyvässä vauhdissa. Onnea vain Minna ja Figo.

Nämä olivat Friidan tämän vuoden viimeiset kisat. Treenataan rauhassa yli vuoden vaihteen. Ja odotellaan edelleen niitä juoksuja.